Zdravá svačina kdekoliv na cestách. Znáte Acai On the Go?

Všichni víme, že není vždycky hračka nehladovět a zároveň se vyhnout fast foodům. V případě, že nejsme zrovna doma a nemáme v okolí místo, kde si obstarat oblíbené plnohodnotné jídlo, můžeme i tak jíst zdravě. Jak? díky chytrým svačinám. Představujeme vám delikátní Acai tyčinky, ze kterých si v létě můžete snadno vytvořit fit zmrzlinu. 

image2-2

 

Náš TIP na super zdravou novinku

Náš originální recept na Amazonia Acai, který znáte a milujete, vám nyní přinášíme v praktickém balení Acai On The Go připraveném k přímé konzumaci kdekoliv a kdykoliv. Super chutné a zdravé tyčinky jsou plné blahodárných přísad bez konzervantů! Pokud to ještě nevíte, Acai se vyrábí z organických čerstvých bobulí acai, které rostou v amazonském deštném pralese. V létě si můžete dát tyčinky zamrazit a máte skvělou zdravou zmrzlinu.

 

  1. Antioxidanty

Antioxidanty jsou sloučeniny, které neutralizují volné radikály, tedy nestabilní molekuly, které mohou způsobit poškození mnoha různých buněk v našem těle, včetně pokožky, kde mohou způsobit například předčasné stárnutí. Naše Acai svačinky jsou až po okraj nabité přirozeně se vyskytujícími antioxidanty, které pomáhají chránit a udržovat vaši pokožku zdravou a krásnou. 

 

  1. Omega mastné kyseliny

Amazonské bobule Acai jsou velmi bohaté na zdravé tuky, které našemu tělu prospívají. Například na omega mastné kyseliny 3, 6 a 9. Právě ty jsou fantastickým zdrojem energie na celý den. Podle na slovo vzatých odborníků, vyvážená strava nespočívá ve vyloučení či omezování tuku jako takového, ale ve volbě správných tuků!

 image1-2

  1. Fytonutrienty

Acai je bohatý na fytonutrienty včetně tzv antokyanů. Antokyany jsou silné antioxidanty, které dodávají ovocným plodů jejich krásnou sytě fialovou barvu. Polysteroly jsou zdravé rostlinné složky a výzkumy je spojily se udržením hladiny cholesterolu a přispíváním lepší funkce imunitního systému.

 

  1. Denní dávka vitamínů

Acai On The Go jsou vynikající a praktický způsob, jak si zajistit 2 porce ovoce denně! Jsou také vhodné pro vegany a neobsahují žádné mléčné výrobky, lepek, přísady ani konzervační látky. Jsou slazené nerafinovaným odpařeným třtinovým cukrem, takže jsou také dokonalým občerstvením bez výčitek a nabírání váhy. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz