Který raw protein je pro vás ten pravý?

Když se podíváte na nabídku proteinových doplňků stravy v obchodech se zdravou výživou, můžete se snadno cítit zahlceni jejich širokou nabídkou. Není divu.

Pokud jde o výběr správného proteinového prášku, neexistuje žádný univerzální přístup. Koneckonců, každý z nás má jiné cíle: někdo chce hubnout, jiný zas zvyšovat sportovní výkon a další si přeje vybudovat svalovou hmotu. Všem nám jde ale o podporu celkového zdraví a doplnění kvalitních bílkovin.

Tak kde začít? Projděte si našeho jednoduchého průvodce, který vám s výběrem ideálního proteinu pomůže.

Celá řada Raw proteinů Amazonia je bez lepku a přidaného cukru, bez mléčných složek, syntetických přísad, pesticidů a GMO. Navíc je testována na přítomnost těžkých kovů. Nemluvě o tom, že všechny proteiny jsou úžasně krémové, lahodné a plné živin. Abychom vám pomohli vybrat si Raw Protein, který nejlépe vyhovuje vašemu životnímu stylu, rozebrali jsme klíčové vlastnosti jednotlivých směsí.

 

Raw-protein_Isolate_ChocCoconut-foto-daniel-hine 

Nejlepší všestranný protein: Raw Protein Isolate

Hledáte univerzální proteinovou směs pro každou příležitost? Raw Protein Isolate se může pochlubit kompletním aminokyselinovým profilem, obsahuje také zinek, fosfor a až 86 % RHP železa. Raw Protein Isolate je ideální pro užívání před i po tréninku. Je lehce stravitelný a dodá vám dostatek výživy potřebné ihned po tréninku, ale také pro podporu růstu svalové hmoty a celkovou regeneraci.

Raw Protein Isolate v jedné dávce obsahuje 24 g naklíčeného a fermentovaného proteinu ze zlatého hrachu a hnědé rýže. Navíc je obohacen o vysoce biologicky dostupné rostlinné trávicí enzymy, takže při jeho užívání vám nehrozí pocit nadýmání jaký můžete znát z proteinových směsí se syrovátkou.

 

Raw-protein_Slim-Tone_Vanilla-flatlay

Ideální pro hubnutí a podporu metabolismu: Raw Protein Slim & Tone

Raw Protein Slim & Tone je směs s nízkým obsahem sacharidů, vytvořená se záměrem zlepšit funkci metabolismu, snížit chuť k jídlu a podpořit přirozenou detoxikaci. Je ideální pro ty, kteří chtějí hubnout.

Směs obsahuje termogenní byliny a koření, 74 stopových minerálů, esenciální aminokyseliny, zelené superpotraviny, železo, fosfor, zinek a další živiny. Každá dávka přináší až 22 g vysoce stravitelné směsi naklíčených a fermentovaných bílkovin, které vás úžasně zasytí a omezí nutkání k mlsání mezi hlavními jídly.

 

Amazonia-raw-paleo-salted_caramel_02-min

Nejvhodnější při paleo a low FODMAP dietě: Raw Protein Paleo Fermented

Pokud držíte dietu Low FODMAP, stravujete se v paleo stylu nebo máte problémy s trávením nadbytečného cukru, mléčných výrobků, luštěnin a lepku, je Raw Protein Paleo Fermented přesně pro vás. Naklíčené a fermentované rostlinné bílkoviny obohacené o směs fermentovaných superpotravin, podporují optimální trávení.

Tuto certifikovanou organickou směs celistvých potravin bez obilovin, která se může pochlubit až 43% RHP železa, tvoří kombinace Sacha inchi s obsahem omega-3 mastných kyselin, spiruliny, špenátu, quinoi, semínek a nechybí ani komplexní profil aminokyselin.

 

Raw Protein Pregnancy Plus

Nejlepší pro těhotné a kojící ženy: Raw Protein Pregnancy Plus

Bez ohledu na to, v jaké fázi své mateřské role se nacházíte – ať o miminko teprve usilujete, jste těhotná nebo kojíte – je tato směs speciálně navržena tak, aby vás i vaše dítě podporovala na každém kroku. Raw Protein Pregnancy Plus obsahuje 14 plnohodnotných vitamínů a minerálů a navíc vlákninu pro snadné trávení.

V průběhu těhotenství je zvýšená potřeba bílkovin, proto jedna dávka Raw Protein Pregnancy Plus obsahuje 24 g organických, naklíčených a fermentovaných rostlinných bílkovin. S 43 % RHP železa a také vitamíny skupiny B, foláty a zinkem, které podporují plodnost a reprodukci, obsahuje tato směs základní živiny, které vaše tělo potřebuje v tomto životním období.

 

Raw-Protein_Collagen-foto-daniel-hine 

Jasná volba pro vlasy, kůži, nehty a svaly: Raw Protein Collagen Plus

Pokud chcete zvýšit svůj denní příjem bílkovin a zároveň dodat tělu kolagen, proteinový prášek s přidaným kolagenem to ladně vyřeší jedním produktem. V každé porci Raw Protein Collagen Plus je 24 g organických naklíčených a fermentovaných rostlinných bílkovin, které podporují růst a obnovu svalové hmoty.

A také 5 000 mg vysoce biologicky dostupného mořského kolagenu typu I a III, železo a zinek pro podporu zdravých vlasů, pokožky a nehtů. V jedné porci je také 13 % RHP plnohodnotného vitamínu C, který je nezbytný pro syntézu kolagenu. Díky rostlinným enzymům pro optimální trávení je tato směs dokonalým proteinem pro krásu.
 

Už máte vybráno? Klikněte a objednejte si z naší řady Raw proteinů. Užijte si krémovou lahodnost plnou živin.

 

P.S.: Výběrem produktů Amazonia podporujete hnutí #ShineBright, které pomáhá chránit deštné pralesy a propaguje udržitelné zemědělství po celém světě.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz